Om Dan Gastro

Dan Gastro blev etableret i 2011 efter at det havde overtaget det gamle Q sea food.
Q sea food stammer oprindeligt fra fiskehjørnet på Skagen havn, som var beliggende i de gamle røde bindelsbølshuse som startede i 1991. Fiskehjørnet var den første af restauranterne som sidenhen er kommet til på den turist befærdede havn.

Fiskehjørnet havde stor succes med at sælge deres fyldte pandekager, hummersuppe og specielle mildt røget laks. Disse produkter og andre fiskedelikatesser blev nydt af mange turister fra ind- og udland. Fiskehjørnet udvidede senere hen med en fabrik på Strandby havn, hvor de solgte deres håndlavede fiskespecialiteter. Primært til det danske marked.

Dan Gastros vision er at lave god og anderledes engros produkter. Det har i dag ført til at vi har lokation i midten af Nordjylland.

At skabe mad der appellerer til sanserne og dermed opnår en mætningsgrad hos forbrugerne er et parameter vi arbejder seriøst med.

Frosne fiskeprodukter er vores force og behandlingen af vore råvare tilgodeser at varens kendetegn og smagsoplevelsen bibeholdes.

Vi tilbyder produkter som kan serveres som de er, kombineres og udvikle til det bedre og vore produkter er håndlavede, baseret på en kokketradition der har fået Danmark på menukortet.

Mål

Vores mål er at give vores kunder muligheden for, at servere fisk på en ny måde og betænke dem med en overraskende glædelig smagsoplevelse.
Vi tænker andre veje og opfatter vores forskellighed som vores største kompetence.

Vision

Vi vil bringe smag og sundhed tilbage i forbrugerens bevidsthed og bringe en positiv forandring ind i oplevelsen af vores mad hos den enkelte kunde.

Udgangspunktet er at lidt gør godt, og forståelsen for at mætningsgraden hurtigere nås, når alle sanser pirres og derved ikke længere sulter, medføre dermed at portionerne kan gøres mindre, idet at vi mættes på alle fronter.