Vi tilbyder

Skagenpandekagen med vaniljeis og jordbær

 

En skøn pandekage med parfait is, der er lavet på opskrifter ud fra de gamle danske madtraditioner. Parfait isen er lavet med rigtig dansk fløde og friske æg. Den egner sig perfekt som dessert til gæster eller når den søde tand trænger sig på.

TILBEREDNING

Fra frossen tilstand:
Varmluftsovn v/230 grader: 3-4 min.

Tag pandekagen ud fra fryseren og lig den på bagepapir. Lunes straks i en forvarmet ovn. Pandekagerne skal være varme på ydersiden og isen skal være let smeltet i enderne.

SERVERINGSFORSLAG

Server en frisk frugt salat med syrlige og friske frugter til de lune pandekager. Vend de friske og udskårede frugter i lidt citronsaft og honning samt lidt hakket chokolade og/eller ristede nødder. Server straks og vend først tingene sammen lige inden servering.

INGREDIENSLISTE

  • Vaniljeis (Æg, vand, sukker, glukose, stabilisatorer (E471, E401, E412, E407), vaniljesukker, fløde
  • Marmelade (Jordbær, sukker, vand, geleringsmiddel, citronsyre, konserveringsmidler (E202, E211)
  • Pandekage (Vand, hvedemel, æg, vegetabilske olier (rapsfrø) og fedtstoffer (palme), sukker, vallepulver fra mælk, mælkeprotein, rugmel, salt, skummetmælkspulver, hævemiddel (E341, E500,) konserveringsmiddel (E282), emulgator (E322, E471))

ALLERGENER

  • GLUTEN (hvedemel, rugmel, majsstivelse)
  • LAKTOSE
  • MÆLK (mælkeprotein, skummetmælkspulver, vallepulver)
  • ÆG

 

Skagenpandekagen med vaniljeis og jordbær 20 stk's 57000002072801
Stk pr. karton 20
Kartoner pr. lag 14
Lag pr. palle 12
Kartoner pr. palle 168
Kartonmål i mm 380 x 172 x 90
Vægt pr. enhed Ca. 120 g
Vægt pr. colli Ca. 2,4 kg.
Frostvare X
   
   
   
   
   
   
   
   
Næringsindhold pr. 100 g. Energi Fedt Mættede fedtsyrer Kulhydrat Sukkerarter Protein Salt
  981 kJ
235 kcal
12,6 g. 5,7 g. 23,3 g. 19,5 % 4,1 g. 0,38 g.